+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

FAŽANA VILLAS TE KOOP !2KM ŠTINJAN!

 • Code : 07145
 • Locatie : Fažana
 • Woonoppervlakte : 620 m2
 • Perceeloppervlakte : 1108 m2
 • Aantal verdiepingen : 1
 • Aantal kamers : 17
 • Aantal badkamers : 13

1.000.000 €
7.450.000 Kn

Download exposé

KENMERKEN

 • Afstand van het centrum : 4000 m
 • Afstand tot de zee : 500 m
 • Zeezicht : Ja
 • Parkeren : Ja
 • Airco : Ja
 • Energie-efficiëntie : A
 • Bouwjaar : 2001

OMSCHRIJVING

Deze villa is een nieuw gebouw in de buurt van Pula, Stinjan.
Het ligt op 15 km van de luchthaven van Pula, van het centrum van Pula op 3,5 km en van het centrum van Fazana op 2,5 km ..
De locatie van het gebouw is zuidwesten, met een prachtig uitzicht op de Brijuni-eilanden en op slechts 350 meter van de zee.
De bouw van de villa zelf begon in 2001 en werd uiteindelijk voltooid in 2004.
Gebaseerd op het hoofdproject, heeft het gebouw zelf drie verdiepingen: begane grond, eerste en tweede verdieping, waar het interne oppervlak van het pand 408,79 m² is, zonder trappen, terrassen en muren.

Het hoofdgebouw, twee appartementen van 30m2, een klein huis - een apart groot appartement, taverne, wasruimte, kleedkamer, realiseren een totale woonruimte van ongeveer 620m2.

Aan de noordwestkant van het gebouw zijn loggia's van ongeveer 30m2, waaraan twee appartementen van 30m² zijn verbonden (begane grond en eerste verdieping). Ze hebben een wasruimte van ongeveer 9 m² en een kleedkamer van 9 m². Verder naar het noorden is er een apart appartementencomplex van ongeveer 65m². In een prachtige stenen taverne 27.20m² met een grote grill en oven voor brood en pizza, kan het tot 30 personen aan. Er is een barbecue, een vaatwasser en een pergola met twee stenen tafels en banken.

De totale oppervlakte van de tuin is 1108 m², omgeven door een stenen omheining van 0,50 m hoog, verlicht door externe verlichting, een auto-ingang met schuifdeuren en een deur van 1 m voor voetgangersingang. Aan de zuidwestkant van de binnenplaats, aan het einde van de parkeerplaats, is er een 1 meter brede voetgangersdoorgang, afgesloten door een metalen deur, die dient om naar zee te gaan.
Parkeren voor ca. 15 motorvoertuigen zijn geplaveid met steen (bestrating) en de rest is groen.

Het gebouw is gebouwd van 25 cm dikke Poroterm-baksteen.
Alle buitenschrijnwerk is van aluminium en het interieur is van hout.
De vloeren zijn van keramiek, laminaat en de tweede verdieping, evenals het "kleine huis" is betegeld met eikenhouten vloeren, terwijl de trap is bekleed met marmer.

De appartementen zijn volledig uitgerust en ingericht - voor toerisme, keukenapparatuur en keukengerei, loggia-terrassen tuinmeubelen, badkamers met badkameraccessoires.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Elk appartement is verbonden met een centraal TV-SAT-systeem en een telefoonlijnkabel is bevestigd aan elk appartement.
Alle kamers hebben een draadloze internetverbinding.

Alle suites hebben kluizen voor het bewaren van sieraden. De complete faciliteit heeft een eigen centrale verwarming. Alle keukens gebruiken gas om te koken, evenals centrale verwarming, uit een begraaftank van 2500 liter gas.

elektriciteit; aansluiting op het elektriciteitsnet, via een 1-fase meter met een vermogen van 9,20 kw en een 3-fase meter met een vermogen van 22,08 kw, spanning 220V, totaal vermogen 31,28kw.

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR