+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Grond Grožnjan

  • Code : 12813
  • Locatie : Grožnjan
  • Woonoppervlakte : 0 m2
  • Perceeloppervlakte : 114000 m2

1.250.000 €
9.312.500 Kn

op aanvraag

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 0 m
  • Afstand tot de zee : 0 m

OMSCHRIJVING

Dit interessante dorp in een kleine stad te koop. Het is gelegen op een perceel grond met een totale oppervlakte van 114.440 m2.
De ligging van dit privédorp biedt een perfect panoramisch uitzicht op de prachtige natuur van Flux Mirna, valleien en heuvels. De heuvels, bossen, landbouwgrond, wijngaarden en olijfboomgaarden omringen het hele gebied rond het dorp. Kan de perfecte schuilplaats zijn voor diegenen die willen ontspannen in volledige privacy midden in de natuur.

De voorzieningen zijn gelegen op een grotere oppervlakte en omvatten in totaal 16.890 m2 bebouwde oppervlakte en 97.550 m2 agrarische gebruiksoppervlakte, welke is overdekt;
1. Bouwland - beschermd tegen wildernis en bouwland dat ongeschikt is voor het verbouwen van olijven, wijnstokken en andere gewassen. De totale oppervlakte van de bruikbare landbouwgrond bedraagt ​​97.550 m2.
2. Onontwikkeld gebouw - bevestigd aan het grootste deel van de bron. Het tweede deel van het gebouw is een toeristische attractie en een toeristische bestemming. Het onafgewerkte deel van het pand is 11.500 m2.
3. Bebouwde bouwgrond - eet in totaal 5 stenen huizen met een tuin in het hart van het dorp. Dit deel van de woonruimte met een totale oppervlakte van 5.390 m2. De gerenoveerde stenen huizen die hier te huur zijn, hebben in totaal 840 m2 woonoppervlak.

Als bijzondere unit hebben wij een deel van deze aanvraag, en het betreft een bouw- en constructiecomplex dat is gelegen in een grote tuin. De stenen woning is gelegen in een pand van 2.150 m2 en heeft uitzicht op de bosrijke omgeving van 45.000 m2 bouwland.

De faciliteiten zijn uitgerust met infrastructuur - elektriciteit en water.
Alle live-faciliteiten zijn te vinden in het onmisbare gebied, evenals tal van toeristische aanbiedingen.
Het ligt op slechts 4 km van de stad Grožnjan, 8 km van Buje, 10 km van Livada en 15 km van de historische Istrische baden.

Als klein dorp op een heuvel, geïsoleerd van grootstedelijke gebieden, maar slechts een paar minuten van de hoofdweg, is er een veelvoud aan landschapsopties.
Naast stenen huizen, een panoramisch uitzicht op het omliggende land, de bovengenoemde bossen, akkers en weiden, bieden deze aanbiedingen voor de financiering van landbouwontwikkeling door de Europese Unie.

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR