+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Bouwgrond Umag

  • Code : 16534
  • Locatie : Umag
  • Woonoppervlakte : 88 m2
  • Perceeloppervlakte : 0 m2

340.000 €
2.533.000 Kn

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 0 m
  • Afstand tot de zee : 0 m
  • Parkeren : Ja

OMSCHRIJVING

Het door deze conceptuele oplossing geplande gebouw vertegenwoordigt een vrijstaand gebouw met meerdere appartementen.
De bestemming van het gebouw is uitsluitend wonen, met 6 (zes) wooneenheden, waarvan twee wooneenheden op de begane grond, twee op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping van het gebouw.
Bij het ontwerp is erop gelet dat het gebouw in harmonie zou zijn met de bestaande bebouwing van de buren, dat de indeling van de wooneenheden functioneel was en dat het gebouw beantwoordde aan een moderne manier van leven. Ook is de locatie van het gebouw zorgvuldig gedefinieerd, zodat elke wooneenheid maximale privacy en rationeel gebruik van de buitenruimte heeft.
Zo bestaat de begane grond van het gebouw uit een entree, voorzijde, lift en trappenhuis en twee kleinere appartementen met tuin.
De appartementen op de begane grond hebben een kleinere oppervlakte en zijn eenvoudig en functioneel ingedeeld. Ze bestaan ​​uit een entree, een hal die leidt naar een woonkamer met keuken en een uitgang naar de tuin, een slaapkamer en een badkamer.
De appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn iets groter van formaat, hebben niet dezelfde ruimtelijke indeling, maar bestaan ​​beide uit een entree, hal, keuken en woonkamer, slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement heeft een groot terras met uitzicht op zee.
De entree van de appartementen zal direct zijn vanuit de gemeenschappelijke gang-trappenhuis, die tevens dient als communicatie tussen de verdiepingen. De hoofdingang van het gebouw bevindt zich aan de noordoostzijde.
De openingen in het gebouw worden geplaatst in overeenstemming met de interne organisatie van de ruimte, d.w.z. om ongehinderde communicatie te garanderen, evenals de nodige verlichting en luchtigheid van het pand.
De vrije hoogte van de woonruimtes op alle verdiepingen bedraagt ​​2,75 meter.
De oriëntatie van het woongebouw is noordoost-zuidwest, aan alle vier de gevels van het gebouw bevinden zich openingen. De locatie van het gebouw is zodanig dat het gunstige omstandigheden biedt voor een goede verlichting en ventilatie.
Grondstuk te koop met bouwvergunning.
Moet nutsvoorzieningen betalen.
340 000 euros + VAT
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR