+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Prachtige, luxe villa nabij Vodnjan!

  • Code : 17353
  • Locatie : Vodnjan
  • Woonoppervlakte : 297 m2
  • Perceeloppervlakte : 1000 m2
  • Aantal verdiepingen : 2
  • Aantal kamers : 3
  • Aantal badkamers : 5

op aanvraag

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 0 m
  • Afstand tot de zee : 0 m
  • Zeezicht : Ja
  • Parkeren : Ja
  • Airco : Ja
  • Energie-efficiëntie : A+
  • Bouwjaar : 2024

OMSCHRIJVING

Nieuw in de aanbieding!

Verkoop van een prachtige, "slimme" villa met zwembad nabij Vodnjan!

De villa ligt in het nieuwe deel van het dorp met uitzicht op het Brijune Nationaal Park, vlakbij het prachtige Vodnjan, dat bekend staat om zijn uitstekende olijfolie, wijn en andere mediterrane delicatessen.

De begane grond van deze prachtige villa zal bestaan ​​uit een inkomhal, een toilet, een berging en een grote “open space” oppervlakte van 73,20 m2, waarin een grote moderne keuken met kookeiland, een eetkamer en een woonkamer met open haard.

Ook komt er op de begane grond een taverne in Istrische stijl, met een grote open haard en een houten tafel met banken.

De taverne krijgt een eigen aparte berging met toilet. Toegang tot de taverne is zowel van binnen als van buiten de villa mogelijk.
Op de begane grond komen 3 grote glazen wanden met uitzicht op het zwembad en een overdekt buitenterras met een grote tafel.

Op de eerste verdieping van de villa komen 3 slaapkamers (waarvan één masterbedroom met eigen badkamer, een kledingkast van 25,50 m2 en een terras).

Op de eerste verdieping bevindt zich ook een studeerkamer met terras, een hal, een badkamer en een berging. Op de eerste verdieping komt er ook een ruimte met een fitnessruimte, een sauna met toilet en douche, die een externe ingang krijgt via een trap, waarvoor nog een overdekt terras van 19,67 m2 komt om te genieten na een zware inspanning. opleiding.

De villa krijgt tevens toegang tot het platte dak, waar zich een zomerkeuken bevindt met een tafel om van te genieten en een prachtig panoramisch uitzicht.
Alle externe verwarmings- en koelunits van de villa worden op de rest van het dak geplaatst.

De villa zal worden voorzien van hoogwaardig PVC timmerwerk, delen zullen worden bekleed met natuursteen.
Het interieur van de villa zal bestaan ​​uit hoogwaardige grootformaat tegels, hoogwaardig sanitair en op maat gemaakt meubilair.

De gehele villa zal ‘slim’ zijn, dus verlichting, verwarming en koeling, zwembad, zonwering, videobewaking etc. worden aangestuurd via display, tablet en iele telefoon.

Zeker de specialiteit van deze villa zal de buitenkant zijn, waarbij het grote overloopzwembad van 60 m2 opvalt, voorzien van een aparte jacuzzi. Het zwembad wordt verwarmd, met zout water, een waterval en LED-verlichting in kleuren en een douche.

Naast het zwembad komt er een plek om te ontspannen bij het vuur, ter hoogte van de ligweide.

De zomerkeuken wordt voorzien van alle keukenapparatuur, een grill, een bar met barkrukken en een televisie.

Op het onderste deel van het terrein onder het zwembad komt een beachvolleybal- en voetbalveld met eigen verlichting voor avondspelen. Naast de speeltuin achter de banken komt een berging met zwembadspullen.

De woning krijgt 3 overdekte parkeerplaatsen met automatische poort en een aparte kleinere entree.

De omgeving zal gevuld zijn met groen, olijven, lavendel en andere mediterrane planten, volledig uitgerust met automatische irrigatie.

Voor meer informatie en de prijs kunt u contact opnemen met:

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR