+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Verkoop van bouwgrond van 580m2, met geldige toestemming om een ​​villa te bouwen, vlakbij Tinjan!

  • Code : 17304
  • Locatie : Tinjan
  • Woonoppervlakte : 0 m2
  • Perceeloppervlakte : 580 m2

118.000 €
879.100 Kn

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 2000 m
  • Afstand tot de zee : 0 m

OMSCHRIJVING

Bouwgrond met project te koop, vlakbij Tinjan!
De grond, met een oppervlakte van 580 m2, beschikt over een geldige bouwvergunning en de bouw kan direct beginnen.

Elektriciteit en water bevinden zich in de buurt van het land en er zijn bijdragen voor water en nutsvoorzieningen betaald. Volgens het project wordt er voorzien in een biologische septic tank voor afvalwater. Geasfalteerde toegangsweg naar het perceel.

Ontworpen villa, bruto oppervlakte 141,15 m2, bestaat uit een overdekte entree, hal, toilet, badkamer, wasruimte, woonkamer, keuken met eetkamer met toegang tot de zomerkeuken (vanaf de zuidzijde toegang tot het zwembad), hal, 2 slaapkamers met directe toegang tot het zonnedek van het zwembad en een berging met externe ingang
In het zuidelijke deel is de bouw van een zwembad van 28 m2 met bijbehorende ligweide gepland.

Op het perceel is ruimte voor minimaal 2 parkeerplaatsen.

De ontworpen villa is een uitstekende kans, aangezien bij het ontwerp met elk detail rekening is gehouden, van de oriëntatie van het huis, de toegang tot het zwembad vanuit alle kamers, en gezien de rust en de zon van het hele pand, zal het een ideale woning voor vakanties in de zomer of om het hele jaar door te wonen.

Het land ligt op 2 km van het centrum van Tinjan, waar winkels, cafés, restaurants, apotheken en andere noodzakelijke voorzieningen zijn.


Voor meer informatie, richt u tot:

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR