+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Investeringen

U zoekt vastgoed in Kroatië? Wij helpen u graag verder!

De Kroatische kust, en vooral de populaire regio Istrië, trekt de laatste jaren de aandacht van zowel particulieren alsook investeerders. De vastgoedmarkt in Istrië kent een jaarlijkse waardestijging van 5-10%. Dit heeft tot gevolg dat deze regio een veilige vastgoed investering biedt op lange termijn.

Het aangename klimaat, de nabijheid van de zee, de uitgebreide keuken en de mediterraanse levensstijl zorgt ervoor dat vele nationaliteiten zich hier thuis voelen. Istrië heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Istrië wordt vaak het nieuwe Toscane genoemd wegens de nabijheid van Italië en de vergelijkbare natuur en cultuur.

Graag helpen wij u met uw zoektocht in deze prachtige regio van Kroatië. Gedurende het volledige aankoopproces begeleiden we u tezamen met onze plaatselijke makelaar in het Nederlands.

Een nieuwe en interessante opportuniteit zijn de energie neutrale nieuwbouw villa’s die in bouwpakket sleutel op de deur worden opgeleverd. Deze kunnen wij u reeds aanbieden vanaf 202 m² aan 270.350 euro exclusief BTW volledig afgewerkt en bemeubeld, inclusief zwembad (zie video).

Voor meer info aarzel niet om ons te contacteren!