+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Bouwgrond te koop, Labin, met zeezicht en project

  • Code : 17484
  • Locatie : Labin
  • Woonoppervlakte : 0 m2
  • Perceeloppervlakte : 1000 m2

300.000 €
2.235.000 Kn

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 0 m
  • Afstand tot de zee : 0 m

OMSCHRIJVING

Bouwgrond te koop, 1000m2, Labin, met zeezicht en 2 conceptuele projecten.
Bouwkavels hebben zicht op zee en een zuidelijke oriëntatie.
1 bouwgrond:
In de natuur, een oud Istrisch huis voor wederopbouw en uitbreiding met een conceptueel ontwerp en geodetische basis voor de bouw van een villa PO+P+PK met een totale vierkante meter van 210 m2 met een zwembad, een atrium en 3 parkeerplaatsen op een perceel perceel grond met een totale vierkante meter van 435 m2.
Er is een mogelijkheid om ca. 110 m2 te kopen van de gemeente Raša voor de uitbreiding van de tuin, waarvoor de huidige eigenaar zich in de beginfase van het aankoopproces bevindt. Bijgevoegd is een conceptueel plan voor de reconstructie en uitbreiding van de bestaande woning De woning is voorzien van elektriciteit, water en een septic tank aansluiting.
2 bouwgrond:
In de natuur een bouwkavel met een conceptueel ontwerp en een geodetische basis van in totaal 505 m2, waarop volgens het conceptuele project een gebouw met 3 appartementen en een zwembad, verdieping + 1, elk appartement een oppervlakte zal hebben van ca. 45 m2. Elk appartement heeft een eigen terras met barbecue en een tuin, en er zijn in totaal 4 parkeerplaatsen aanwezig.
Bijgevoegd vindt u een conceptuele oplossing met een geodetische basis. Het is mogelijk om onmiddellijk een bouwvergunning te verkrijgen.
De configuratie van de terreinen is licht glooiend/volledig vlak.
De plaatsen liggen op een rustige en vredige locatie en direct naast de verharde weg.
Alle nutsvoorzieningen naar het veld.
Schoon en netjes pand.
Het terrein is gedeeltelijk ontruimd en klaar voor bebouwing.
Toekomstige woningen op dit perceel zouden zelfs vanaf de begane grond uitzicht op zee hebben, maar vanaf de eerste verdieping zou er een panoramisch open uitzicht op de zee zijn.
Ze liggen op 300 meter afstand van de zee met het vliegtuig, of 550 meter met de auto (ongeveer 1 minuut).


Voor meer informatie zijn wij beschikbaar:

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR