+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Bouwgrond Poreč

  • Code : 18099
  • Locatie : Poreč
  • Woonoppervlakte : 0 m2
  • Perceeloppervlakte : 710 m2

125.000 €
931.250 Kn

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 0 m
  • Afstand tot de zee : 0 m

OMSCHRIJVING

Wij verkopen een bouwkavel met een voltooid project voor het bouwen van een huis met zwembad. De woning heeft een oppervlakte van 130 m2 op een perceel van 710 m2. De begane grond bestaat uit een hal, keuken, woonkamer, toilet en slaapkamer met badkamer. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich twee slaapkamers met badkamers en een mooi terras.
Vanuit de keuken is er zicht op de tuin en het groen, maar ook vanuit de eetkamer is er een prachtig groot terras, zwembad en ligweide als verlengstuk van het interieur, ideaal voor tuinfeesten en avondontspanning. Het huis is maximaal functioneel, met drie slaapkamers, een badkamer en een toilet, en een hal voor comfortabele accommodatie voor een gezin of een groep vrienden.

Bij de woning is voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren.

Vanwege de ligging, het bruikbare oppervlak, de nabijheid van voorzieningen en de omgeving van vakantiewoningen, vertegenwoordigt het genoemde object een groot potentieel voor toekomstige kopers.

Voor aanvullende informatie staan ​​wij tot uw beschikking:

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR