+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Bouwgrond Svetvinčenat

  • Code : 19014
  • Locatie : Svetvinčenat
  • Woonoppervlakte : 0 m2
  • Perceeloppervlakte : 9270 m2

155.000 €
1.154.750 Kn

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 0 m
  • Afstand tot de zee : 0 m

OMSCHRIJVING

Bouwgrond te koop op een rustige en aantrekkelijke locatie in Štokovci, vlakbij het historische stadje Svetvinčenat. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 9.270 m², waarvan ongeveer 2.500 m² bouwgrond is, en de rest is landbouwgrond.

Het perceel is grotendeels omgeven door een authentieke oude stenen muur, met een natuurlijke vallei en bijbehorende hellingen binnen het perceel, wat zorgt voor een unieke charme en privacy. Het bouwdeel van het perceel is gericht op het zuidwesten, wat de hele dag door zonlicht garandeert.

Toegang tot het perceel is mogelijk vanaf twee kanten via twee wegen, met de hoofdtoegang vanaf een geasfalteerde weg waar alle benodigde infrastructuur aanwezig is. Op het perceel staan ook ongeveer tien oude eiken, netel- en andere bomen, wat de schoonheid van de locatie verder versterkt.

Dit perceel is perfect voor degenen die rust, natuur en de mogelijkheid zoeken om hun eigen huis of vakantiehuis in Istrië te bouwen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR