+32 (0)47 00 88 000info@vastgoed-kroatie.beWhatsAppViber

Landbouwgrond Fažana

Landbouwgrond Fažana
  • Code : 16384
  • Locatie : Fažana
  • Woonoppervlakte : 0 m2
  • Perceeloppervlakte : 450 m2

250.000 €
1.862.500 Kn

Download exposé

KENMERKEN

  • Afstand van het centrum : 0 m
  • Afstand tot de zee : 0 m

OMSCHRIJVING

Midden in Fažana, op een zeer rustige locatie aan de uiterste rand van het verstedelijkte deel waarvoor een urbanisatieaanvraag is ingediend en toch dichtbij het centrum van Fažana en prachtige stranden, ligt dit landbouwperceel van 450 m2. Het land heeft aan twee kanten een nette toegangsweg, het is een vlak oppervlak met gemengde grond en steengehalte, het is gelegen op een iets hoger gelegen deel van het gebied en slechts een paar meter van het verstedelijkte land.
Straatverlichting, elektriciteits- en wateraansluitingen bevinden zich op slechts enkele meters van de grond, evenals ondersteunende voorzieningen zoals een winkel, school, park, kleuterschool, boulevard, apotheek, bank, postkantoor, stranden, restaurants en dergelijke, en er is een grote mogelijkheid om in de nabije toekomst de grond om te zetten in bouwgrond.

Door zijn oppervlakte, vorm en uitstekende ligging vertegenwoordigt het genoemde vastgoed een groot potentieel voor toekomstige kopers en biedt het de mogelijkheid om in de toekomst te bouwen en van het vastgoed te genieten voor een aangenaam gezinsleven of voor het uitoefenen van de horecaactiviteit van huren en een aanzienlijk sneller rendement op geïnvesteerde middelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

OPMERKING: Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de beschrijvingen van onroerend goed, maar we trachten zo juist en nauwkeurig mogelijk te zijn.

CONTAVT OPNEMEN MET UW MAKELAAR